Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu
Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı Kurdali Mah.10101 Sokak Vilayetler Hizmetbirliği Anaokulu
03243206490
3243206490

VİZYON

Millî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, problem çözebilen çocuklar yetiştirmek amacıyla amatör bir ruhla bütün enerjisini çocukların eğitimi için harcayan okul idaresi, öğretmenleri, personelleri ve velileri ile işbirliği içinde çalışan örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Okul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızı uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, haklarını ve sorumluluklarını bilen, özgüveni gelişmiş, ben de varım! diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

İKİLİ

SABAH GRUBU 07:30 BAŞLAMA 12:30 BİTİŞ ÖĞLEN GRUBU 12:30 BAŞLAMA 17:30 BİTİŞ

KLİMA

Pansiyon Bilgisi