E-TWİNNİNG KOMİSYON TOPLANTISI

E-GÜVENLİK KURUL TOPLANTIMIZ OKUL MUDURUMUZ BAŞKANLIĞINDA YAPILMIŞTIR.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU

E-GÜVENLİK TOPLANTISI

TOPLANTI YERİ: OKUL BAHÇESİ

TOPLANTI TARİHİ: 05.10.2022

05.10.2022 tarihinde saat 14:00'de okul bahçesinde E-güvenlik ile ilgili aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere e-güvenlik kurul toplantısı yapılacaktır. Belirtilen yer, tarih ve saatte aşağıdaki öğretmenlerin hazır bulunması hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Nurhayat KURT

5.E-GÜVENLİK VE ÖĞRENCİ

6.TEMENNİ, DİLEK VE KAPANIŞ

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

1.Okul müdürü Nurhayat KURT tarafından açılış ve yoklama yapıldı.

2. Okul müdürü Nurhayat KURT tarafından gündem maddeleri sırasıyla okundu.

3.Okul müdürü Nurhayat KURT tarafından e-güvenlik politikası okundu. Öğretmenlerden Hatice Kan e-güvenlik politikası çerçevesinde yapılacak olan çalışmalardan sorumlu tutuldu.

4. Güvenli internet kullanımının önemi üzerine konuşma yapan Cansu Ünveren, bilinçli internet kullanımının önemine değindi.

5. Öğretmenlerden Hayriye Gökçen Göçer e-güvenliğin öneminden bahsederek öğrenciler üzerindeki etkisinden bahsetti. Öğretmenlerden Fatma Dinçkılıç e-güvenlik ile ilgili afiş ve broşür hazırlanabileceğini ve velilerle ilgili çevrimiçi toplantılar yapılabileceği ile ilgili önerilerde bulundu.

6. Okul müdürü Nurhayat KURT tarafından dilek ve temennilerde bulunarak toplantı sona erdi.

ALINAN KARARLAR:

E-güvenlik politikasının oluşturulmasına karar verildi

Okul sınırları içerisinde izinsiz fotoğraf ve video çekilmemesi konusunda hassas davranılmasına karar verildi.

Veli ve öğrenci bilgilendirmelerinin yapılmasına karar verildi.

Hatice Kan                                                                                                                                                         Cansu Ünveren

Fatma DİNÇKILIÇ                                                                                                                                           Hayriye Gökçen Göçer

Nurhayat KURT